Grote Jaarlijkse Rommelmarkt Bruchem 9.00 tot 15.00 uur

Centrum / Kerkplein

De jaarlijkse zomermarkt wordt dit jaar gehouden op DV 25 mei 2019 van 9.00 tot 15.00 uur in het centrum van Bruchem rond de Kerk. Er is daar een groot aanbod van goede gebruiksartikelen, ook decoratiespullen en brocante, antieke serviezen/ klokken / klein & grote antieke / retro meubels , tuindecoratie, tuinmeubelen, baby en kinderbenodigdheden, speegoed, audio  witgoed, gereedschap, enz. enz. goed gesorteerd en uitgestald op ong. 100 kramen. En er is een uitgebreid aanbod van bloemen (tuin) planten, boeketten voor u.

Ook is er een goed gesorteerd aanbod van duizenden boeken in het Kerkelijk centrum.  Op het erf van de fruitboer naast de kerk vindt u een grote sortering van kasten- slaap/ zit meubels, electra en gereedschap, verder zijn er springkussens / paardentram / spellen e.d. voor vermaak van de kinderen , inschrijven voor mooie fiets, boodschappenmand kan ook. 

Nieuw dit jaar is een rad van  avontuur met leuke prijzen wat vanaf 12:30 uur start en er worden  vanaf 10:30 uur byzondere spullen  bij opbod verkoping aan de man gebracht.

op de gezellige terrasjes kunt u terecht voor koffie / thee / frisdrank /suikerspin een ijsje of om een pannekoek of friet / snacks / broodje gezond / hamburger e.d. te nuttigen.

Welkom, toegang gratis!! pakeren gratis ! let op de borden en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.